Tesla Bekkenbodemstoel

Ik plas in mijn broek van het lachen, letterlijk!

Kent u dat? Nou dan bent u niet alleen want maar liefst een op de vier vrouwen boven de 30 jaar heeft last van ongewild urineverlies. Bijvoorbeeld bij dagelijkse bezigheden, bij hoesten, lachen en sporten. Veel vrouwen schamen zich hiervoor en blijven ermee lopen. Dat is jammer, want deze klacht is namelijk zeer goed en snel te behandelen.

Stop urineverlies met de Tesla Bekkenbodemstoel

Met de tesla bekkenbodemstoel kunt u op een simpele en zeer effectiewe wijze van dit probleem worden verlost. Met 6 behandelingen van 28 minuten in 3 weken tijd en 1 halfjaarlijkse onderhoudsbehandeling zijn en blijven de meeste vrouwen van ongewenst urineverlies verlost en kunnen ze weer onbezorgd lachen, hoesten en sporten.

Slappe Spieren na je zwangerschap

Tijdens de zwangerschap zorgen hormonen er voor dat de spieren en het bindweefsel van je bekkenbodem en je vagina slapper worden. Handig voor tijdens je zwangerschap en de bevalling maar daarna onhandig omdat je dankzij deze slappere spieren makkelijk urine verliest wanneer de druk in de buik te hoog wordt. Ook de seks kan daardoor als minder fijn ervaren worden.

Andere oorzaken slappe Bekkenbodemspieren

Naast een zwangerschap kunnen er ook andere oorzaken zijn van verzwakte bekkenbodemspieren. Denk aan:

 • Ouderdom
 • Overgewicht
 • Hormonale schommelingen (de overgang bijvoorbeeld)
 • Operaties in dit gebied

De bekkenbodem

De bekkenbodem is kort samengevat een enorme spier die opgebouwd is uit meerdere lagen en spieronderdelen gelegen in het kleine bekken. De functie van deze spieren zijn onder andere het op z’n plaats houden van de organen gelegen in het kleine bekken en het waarborgen van onze continentie.

Wat doen je bekkenbodemspieren?

 • Ontlasting ophouden.
 • Wanneer het nodig is (op het toilet), moeten de bekkenbodemspieren kunnen ontspannen om dan juist wel te kunnen plassen of poepen.
 • Ze dragen de blaas, darmen en bij vrouwen de baarmoeder.
 • Ze spelen een rol in de bloedsomloop van de benen (zwakke bekkenbodemspieren kunnen er mede voor zorgen dat je snel koude voeten hebt).
 • Ze spelen een rol bij je seksleven, bijvoorbeeld bij het vochtig worden van de vagina, de kwaliteit van het orgasme en de erectie.

Gevolgen zwakke bekkenbodemspieren:

 • De hierboven beschreven stressincontinentie.
 • Andere vormen van incontinentie.
 • Verzakkingen van baarmoeder, blaas of darmen.
 • Seksuele problemen.

Weer sterke bekkenbodemspieren

Er zijn meerdere manieren om de bekkenbodem weer in conditie te krijgen of te houden. Zo kun je naar een bekkenfysiotherapeut voor oefeningen of door middel van een operatie een kunststof incontinentiebandje laten plaatsen of je laten behandelen met een fractionele laser óf je kunt plaatsnemen op een supersonische zetel zoals de Tesla stoel.

Kent u onze eBodysculpt? Je weet wel dat apparaat van 20.000 sit-ups in 30 minuten waar je mooie gespierde billen van krijgt en/of een indrukwekkende sixpack? Die heeft nu een zusje gekregen; de Tesla bekkenbodemstoel. Het werkt iets anders maar het heeft hetzelfde doel namelijk de spiermassa verstevigen. Met de eBodysculpt kunnen buik, billen, armen en kuiten verstevigd worden, de Tesla bekkenbodemstoel verstevigt de bekkenbodemspieren.

Hoe werkt het precies

Je neemt plaats op de stoel met je kleren aan en vanuit het zitvlak van de stoel komen er hoog frequente elektromagnetische pulsen. Deze stimulatie zorgt dat uw bekkenbodemspieren sterk en stevig worden. Tijdens deze 28 minuten durende sessie ontvangt u ruim tienduizend intense contracties. Deze hoeveelheid is nooit te bereiken met normale oefeningen.

6 behandelingen (2 keer per week) geeft voor de meeste mensen het optimale resultaat. Daarna is in de meeste gevallen 1 behandeling per 6 maanden voldoende om de bekkenbodemspieren stevig te houden. “Het resulktaat is al na 1 week merkbaar en het verbetert de kwaliteit van uw leven met sprongen.”

De Tesla Stoel heeft twee verschillende standen waarvan een voor incontinentie (zowel stress als aandrangincontinentie) en de tweede specifiek voor verbetering van de intimiteitservaring. (Schijnt ook goed te zijn voor mannen met problemen op dat gebied, zoals impotentie of vroegtijdige ejaculatie, hier zijn echter nog geen wetenschappelijke publicaties over.)

FAQ.

HOEVEEL BEHANDELING VOOR HET BESTE RESULTAAT?

Afhankelijk van de ernst van uw klachten zal er in overleg met onze gespecialiseerde consulente een persoonlijk behandelplan worden opgesteld. De beste resultaten worden doorgaans bereikt door 6 behandelingen van ongeveer 30 minuten in een periode van 3 weken.

IS HET PIJNLIJK?

Nee. Wel een aparte gewaarwording waar uw lichaam even aan moet wennen. De meesten ervaren het zachte stroomstootjes wat tintelend aanvoelt. De Tesla stoel veroorzaakt samentrekkingen in de spieren contracties van de bekkenbodemspieren. Na de behandeling kun je gewoon weer je normale activiteiten hervatten.

HOE SNEL MERK JE RESULTAAT?

Je kunt na een enkele behandeling al een verbetering ervaren. Deze verbetering neemt gedurende enkele weken na de behandeling verder toe.

WAT KOST HET?

Behandeling Tarief
1 Sessie €50
Kuur (6 sessies) + 1 gratis behandeling €300

SNEL & COMPORTABEL

Je kunt tijdens de behandeling gewoon je kleding aanhouden. En er hoeft geen lichamelijk en inwendig onderzoek worden uitgevoerd voor de behandeling.

Interesse in de Tesla bekkenbodemstoel behandeling? Vraag een gratis consult aan.