Kook Boeken

Leuker, lekkerder en makkelijker koken

Een boek vol verrassende en eenvoudig te bereiden recepten om je te inspireren, het je makkelijk te maken om af te slanken en de stap te zetten naar een gezondere levensstijl. Alle recepten in dit kookboek zijn geschikt om te gebruiken als lunch of diner in een koolhydraatbeperkt dieet zoals Straight away. Ook kunnen ze een basis zijn naar een fase van gewichtsbeheersing en een blijvend gezonde levensstijl, want dat is waar het uiteindelijk om gaat.

In dit kookboek vind je een aantal recepten voor vegetarische, vis-, vlees- en gevogeltegerechten en een aantal recepten voor gerechtjes to go. De recepten passen in de visie van Straight away; wij geloven dat afslanken leuker, lekkerder en makkelijker moet zijn! Alle ingrediënten zijn te koop bij de supermarkt en de recepten zijn verrassend, maar eenvoudig en snel te bereiden.

De gerechten bevatten allemaal om en nabij de 300 calorieën en zijn beperkt in koolhydraten. Tevens sluiten ze aan op de richtlijnen goede voeding met een grote hoeveelheid verse ingrediënten, veel groente, noten, zaden en goede vetten. Alle recepten zijn nauwkeurig berekend, het is daarom belangrijk om de hoeveelheden heel precies aan te houden en zo nodig af te wegen. De recepten zijn berekend voor 1 persoon. Als je eraan toe bent om weer koolhydraten op te bouwen, of als je helemaal niet op dieet bent, dan kun je grotere hoeveelheden klaarmaken of koolhydraatbronnen zoals aardappelen, zilvervliesrijst, volkoren pasta, couscous of bulgur toevoegen.

Bestel dit kookboek op bol.com of vraag ernaar bij je Straight away coach.

Balanced Food

Gewichtsbeheersing is in deze tijd, van overvloed en niet optimale voeding, een noodzaak issue geworden om gezond en vitaal te blijven. Voor ons is dit dan ook een speerpunt om cliënten door het hele proces van afslanken tot en met het behoud van een gezond gewicht te begeleiden. Dit boek is tot stand gekomen naar aanleiding van de vele verzoeken van cliënten om over een handzaam receptenboek te kunnen beschikken tijdens het afvallen, in de zogenaamde “tussenweek” wanneer een reguliere maaltijd toegestaan is binnen het Straight away dieetconcept, en als men klaar is met afslanken om met dit receptenboek op gewicht te blijven.

“Een boek met fijne recepten die het mogelijk maken een balans te vinden in het dagelijkse eten en als hulpmiddel om verantwoord af te slanken en om op gewicht te blijven.”