eBodySculpt (electromagnetic BodySculping)

Gespierdere, plattere buik en strakkere billen

Vet verbranden en spieren opbouwen om je gewenste bodycontouren te krijgen kan met de revolutionaire eBodySculpt. De eBodySculpt behandeling is geheel pijnloos en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het werkt op basis van elektromagnetische straling van een hoge frequentie. Dit zorgt voor 20.000 spiercontracties tijdens een 30 minuten durende behandeling. Tijdens deze spiercontracties wordt pijnloos veel vet verbrand. Studies hebben aangetoond dat gemiddeld 21% van het overtollig vet verdwijnt en de spiermassa met 18% toeneemt. Werkt het echt? Ja, het werkt echt en deze methode is bovendien klinisch getest in 7 studies.

De behandeling

In 4 weken ondergaat u 4 behandelingen en 4 weken na de laatste behandeling geeft de eBodySculpt jou verbluffende resultaten. Tijdens de behandeling lig je op je rug of buik, afhankelijk van het te behandelen gebied. De handstukken worden op het lichaam geplaatst en met een elastische band vastgezet. Via de handstukken komt de elektromagnetische energie vrij op het te behandelen gebied. Je voelt en ziet de eerste resultaten direct na de behandeling. De beste resultaten kun je 4 weken na de laatste behandeling verwachten. 

De behandeling is bewezen als veilig en effectief. Bijwerkingen zijn zeldzaam en kunnen zijn: roodheid, blauwe plekken, zwelling, gevoeligheid, krampen, jeuk en gevoelloosheid. Je behandelaar bespreekt de mogelijke bijwerkingen voorafgaand aan de behandeling volledig met je door.

Kosten volledige behandeling: € 799,99

Slim4life eBodySculpt heeft twee handstukken (applicators) waarmee wij per sessie verschillende delen van het lichaam 30 minuten kunnen behandelen:

✔ Schouders/armen
✔ Buik
✔ Dijen
✔ Billen
✔ Hamstring

De behandeling bestaat uit 4 sessies van 30 minuten. Wij adviseren 2 sessies in 1 week met 2-3 dagen tussenpauze of 1 sessie per week. 

Resultaat behouden? Herhaal minimaal 1 sessie per 3 maanden.
Optimaal resultaat? Ga voor 1 sessie per maand of 4 sessies na 6 maanden. 

Meer weten of afspraak maken?

Mail ons via: info@slim4life-heinkenszand.nl 
of bel: 06-21800063 (Miranda) /  06-51294644 (Bianca)

Lees hieronder of de behandeling geschikt is voor jou

De Slim4life eBodySculpt is niet geschikt voor mensen die (zeer) zwaarlijvig zijn. In dat geval adviseren wij je om eerst vet te verliezen voordat wij de spieren te versterken. Wij helpen je hier graag bij en stellen samen met jou een persoonlijk behandelplan op. Bij ons kun je terecht voor bewegingsadvies, voedingsadvies en verschillende behandelingen waaronder vetbevriezing (cryolipolyse).

Contra-indicaties en niet te behandelen gebieden zijn:

✖ Personen met pacemakers
✖ Personen die (zeer) zwaarlijvig zijn
✖ Zwangere of borstvoeding gevende vrouwen
✖ Personen met hartaandoeningen of een zwakker hart
✖ Personen met cerebrovasculaire aandoeningen
✖ Personen met hersenbeschadiging
✖ Personen die een hersenoperatie of beroerte hebben gehad
✖ Personen die implanteerbare medische apparaten gebruiken
✖ Niet in de buurt van de halsslagader
✖ Niet op botdelen van het lichaam (boven de buik, knie etc.)