Cryolipolyse

 • Uniek en Efficient Afslankconcept
 • Een alternatief voor liposuctie
 • Bewezen efficiëntie voor het verminderen van vet
 • Pijnloos, veilig én wetenschappelijk onderbouwd
 • 100% Effectief dankzij 360 graden rondom koeling
 • Uitzonderlijke resultaten na slechts 1 behandeling
 • Na één behandeling verdwijnt gemiddeld 20% – 25% van de vetcellen in dat gebied
 • Zeer groot behandelgebied per kopstuk

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse betekent letterlijk afbraak van vetcellen door bevriezing. Het is een techniek die het mogelijk maakt om een overtollige vetmassa te verminderen op een zone naar keuze. Door vetcellen bloot te stellen aan extreme koude ( tot – 11 C°) worden deze dusdanig beschadigd. Hierdoor treedt er apoptose (=celdood) op en worden deze vetcellen op een natuurlijke manier afgevoerd door het menselijk lichaam.

 1. Vetophoping niet behandeld
 2. Bevriezen van 20% – 25% vetcellen per behandeling
 3. Eliminatiefase
 4. Resultaat

Hoe verloopt de behandeling?

De handstukken worden door middel van een vacuüm op de te behandelende zone gefixeerd. Bij SLIM4LIFE wordt gebruikt gemaakt van een unieke 360° koeling, waarbij de vetcellen tot -11C° bevroren worden gedurende een periode van 30- 50 minuten.

Wat kan er behandeld worden?

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

1 enkele behandeling kan voldoende zijn aangezien u per sessie tussen 20% en 25% van de vetcellen definitief kwijt bent. Naargelang de dikte van de vetlaag bij het begin van de behandeling. Na 3 behandelingen wordt vaak het mooiste resultaat behaald. Wenst u meerdere behandelingen op dezelfde zone dan kan dit met een interval (=pauze tussen de behandelingen) van 4 tot 6 weken. Verschillende zones (bijvoorbeeld billen en dijen of buik en knieën) kunnen op dezelfde dag behandeld worden. Hiervoor moet er geen rekening gehouden met een interval. Welke resultaten mag men verwachten? Bij cryolipolyse worden de resultaten zichtbaar vanaf 6 tot 8 weken na de eerste behandeling. Het definitieve resultaat bereikt men ongeveer 16 weken na de laatste sessie.

Zijn de resultaten blijvend?

Tijdens de procedure van Cryolipolyse sterven de behandelende vetcellen af en worden deze definitief verwijderd. Behoudt u een gezond voedingspatroon dan zal u behaalde resultaat blijvend zijn. Zijn er bijwerkingen? Nee, u kan uw gewone activiteiten hervatten onmiddellijk na de behandeling. Er kunnen rode en soms ook blauwe vlekken ontstaan na de behandelding door het vacuüm maar deze verdwijnen na een paar dagen vanzelf weer. Belangrijk! De weken na de Cryolipolyse gaat het lichaam over naar de elimineringsfase; de behandelende cellen worden progressief verwijderd uit het lichaam. Hiervoor is het van groot belang om voldoende water te drinken ( 2l-3l).

Hoeveel centimeter wilt u verliezen? Maak snel uw afspraak en vraag naar de mogelijkheden! Bel voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek naar:

Miranda Hoondert
Gewichtsconsulente Straight Away
Behandelaar Cryolipolyse
Behandelaar EM Sculpting
Tel: 06-21800063

Bianca Walhout
Gewichtsconsulente Straight Away
Behandelaar Cryolipolyse
PT & groepstrainer Fitlife Heinkenszand
Behandelaar EM Sculpting
Tel: 06-51294644