Biologische thee

Top Fit Thee: €7

Een heerlijke thee om top fit de dag door te komen. Het is een frisse, maar toch ook zoete thee door de verschillende lekker kruiden die in de thee verwerkt zijn. Deze thee mag heel de dag door gedronken worden.

Ingrediënten

Frambozen blad, aardbeien blad, venkel, kamille, steranijs, rozenblaadjes en rozemarijn.

Detox Zoethout Thee: €7

Deze thee beïnvloedt de spijsvertering en helpt met het harmoniseren van het lichaam. De thee heeft een zoete en kruidige smaak. Deze thee mag heel de dag door gedronken worden.

Ingrediënten

Zoethout, koriander, paprika, peterselie, salie, kurkuma, paardenbloem wortel, venkel, anijs, jeneverbes, kruidnagel, klit en gember.

Afslank Thee: €7

Inka maté thee ondersteunt het lichaam tijdens het afslankproces. Het stimuleert de spijsvertering, reguleert de eetlust, bevat antioxidanten, vitaminen en mineralen. Deze thee mag heel de dag door gedronken worden. De lemon Grass geeft de thee een frisse geur en versnelt het afslankproces.

Ingrediënten

Ingrediënten: made groen en lemen grass.

Detox Dadel Thee: €7

Het is een detox thee op basis van maté en groene thee. Citroengras zorgt ervoor dat de spijsvertering ondersteunt word waardoor het afslankproces versnelt word, ook geeft het een frisse geur aan de thee. Dadels zitten bomvol vitamines en mineralen. Deze thee mag heel de dag door gedronken worden.

Ingrediënten

Cacao schil, citroen schil, citroen gras, groene thee, brandnetel, mate en goud bloem geel.